Robert Kiziewicz Byggfirma

Hej på er alla små sötnosar, hur mår ni där ute och vad har ni för er såhär på sommaren en dag som denna, ligger ni ute i solen och njuter eller är ni kanske på jobbet? Kan ni inte snälla berätta för mig, hade varit väldigt kul att höra.  I dagens inlägg tänkte jag prata om ett byggföretag i Mjölby som har hjälpt mig väldigt mycket de senaste åren med både det ena och det andra, men det som jag tänkte prata mest om är all hjälp jag fått med vår nya altan som vi så länge har drömt om att få. Firman som jag och min familj anlitade heter Robert Kiziewicz Byggfirma.

Det har länge varit mycket prat inom vår familj om vår altan vi alltid velat ha, men vi har haft svårt att hitta den perfekta firman för oss, men tack vare att vi har gjort andra mindre projekt som vi blivit så nöjda med så var det väldigt självklart med att vi skulle köra på samma firma som med de andra. Från första början så var det genom en nära vän till mig som jag fick kontakt med firman efter att dem hade byggt en lekstuga till hennes barn, så sa hon till mig ”ska du ta kontakt med något byggföretag i Mjölby så är det detta företag som gäller”. Vår altan är nu färdig och står klar och den är verkligen är dröm, tack vare dem. Dem har verkligen lyssnat på våra önskemål och därefter jobbat utifrån det. Om det är så att ni ute efter ett bra byggföretag i Mjölby så kulle jag verkligen rekommendera att höra av er hit. Det är ett seriöst företag med trevlig personal och jag kan garantera att ni kommer bli extremt nöjda med vad det än är ni behöver få hjälp med.

Stale Lantbruk

Nu är det vår och snart är högsäsongen igång här på mitt lantbruk i Uddevalla. Jag trivs med mitt nya kall i livet som lantbrukare efter att ha jobbat som högstadielärare i över ett decennium. Jag har bott på min gård ett par år nu. Det blir tredje våren nu som jag drar igång vår- och sommarsäsongen och det kommer att bli mycket att stå i. Ni som läst min blogg tidigare vet till viss del hur det är att driva lantbruk i Uddevalla. Nu under våren ska ett företag som heter Stale lantbruk komma hit och hjälpa mig med min verksamhet på gården. 

 

Jag kände mig som en riktig vinnare när jag flyttade hit och fick göra det som jag längtat efter så länge, nämligen att driva lantbruk här i Uddevalla. De senaste åren i lägenhet har känts väldigt instängt. Nu har jag ett helt lantbruk att ägna mig åt. Det är mer än ett heltidsjobb och jag älskar det, men hade knappast klarat av detta utan den hjälp som detta företag, Stale lantbruk har gett mig i alla de olika arbetsuppgifter som finns här på min gård. För det var nämligen så här, att jag hade inte mycket erfarenheter av att driva ett lantbruk. Egentligen inga erfarenheter alls för att vara uppriktig, frånsett från några somrar som jag som barn tillbringade på några släktingars bondgård. Det har alltid varit min dröm att bli egen företagare med mjölkkor, grisar, växelbruk och annat som tillhör en gård. Tack vare den goda hjälp som jag visste att jag kunde få av Stale Lantbruk så vågade jag ta steget och dra igång den här verksamheten. Det är jag väldigt glad över att jag gjorde och även om jag är mer varm i kläderna nu behöver jag fortfarande en del hjälp ifrån Stale lantbruk. 

Behöver du ett byggföretag i Uppsala?

Hallå och god dag mina fina läsare och varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och har haft en riktigt fin helg. Det här med bra byggföretag i Uppsala är ett ämne som har dykt upp allt oftare i kommentarerna här i min blogg och jag kommer därför att skriva ett inlägg om det här på bloggen idag. Orsaken är att alla dessa fuskbyggare som har gjort livet surt för så många är ett ämne som väckt heta känslor vilket inte är att undra på. AP Smart Bygg däremot är ett riktigt rekorderligt företag som man kan lita på till 100 % och med hjälp av dem så kan ens drömmar gå i uppfyllelse i stället för att krossas! Nu när jag har läst alla era berättelser om dessa fuskbyggare och också läst era önskemål om att få veta mer om bra byggfirmor så var det den här firman som jag direkt kände att jag skulle skriva om. 

Det har känts väldigt bra att jag har anlitat AP Smart Bygg, för som ni vet, i alla fall alla ni som regelbundet kommer in här i min blogg, så brukar jag berätta om alla de renoveringar och tillbyggnader som jag gjort här på min villa i Uppsala den senaste tiden. Nu är det ju inte bara jag som har haft god nytta och stor glädje av att anlita AP Smart Bygg. Vi är minst 4 grannar här i mitt bostadsområde som fått hjälp med våra olika projekt. Ni kan lämna över även era projekt inom bygg eller renovering till AP Smart Byggs trygga hantverkarhänder. Ett bättre företag än det här det får man nog leta efter! 

Vikhems-städfirma

God morgon, god morgon alla läsare och välkommen att kika in i bloggen även idag. Tusen tack för all fin respons som jag fått på mina tidigare inlägg och det värmer verkligen i mitt hjärta nu när jag förstår att det som jag brukar berätta om här i min blogg verkligen har engagerat er läsare. Det finns så mycket som jag skulle vilja berätta om och så kom jag på att sedan jag fick hjälp av ett företag som heter Vikhems-städfirma, vars städpatruller hjälper till med allt inom städ i Staffanstorp så är detta något som verkligen har gjort skillnad i mitt liv.  

Vikhems-städfirma är ett företag som är proffs inom det mesta som rör städ, inkluderat dödsbostädning i Lund till exempel. De kan som ni säkert förstår hjälpa till på lite vidare nejder än just begränsat till städ här i Lund. Eftersom jag bor i en villa i Staffanstorp och kände att jag behövde hjälp av en städfirma så tyckte jag att detta företaget passade utmärkt. Vet ni vad? Det var ett av de bästa besluten som jag tog förra året, när jag bestämde mig för att anlita Vikhems-städfirma! Föreställ er känslan av att komma in i ett rent och fräscht och väldoftande hem. Det här är inte en ouppnåelig lyx som är förunnat endast de mest välbärgade i vårt samhälle. Nej sannerligen inte. Sedan rutavdraget har införts är städservice någonting som alla, åtminstone de allra flesta har råd med. Vikhems-städfirma gör en väldigt stor skillnad i mitt liv och det vet jag att de kan göra i ditt liv också. Nu har jag fått kvalitetstid ihop med familjen och jag skulle gärna vilja ge Vikhems-städfirma en vacker bukett rosor för väl utförd städning.  

 

Ljustorget

Ljusdekor i Sundsvall. Smaka på det ordet mina finaste läsare och föreställ er hur vackert jag har fått det där hemma nu. Jag har väldigt många följare här på bloggen och av hänsyn till den personliga integriteten så vill jag inte publicera några bilder som ligger öppna för precis vem som helst. Men så pass mycket kan jag avslöja, att av alla de fina saker som jag har köpt på Ljustorget i Ljusdal, så har de mest trogna följarna och närmaste vännerna på Instagram i alla fall fått kika in i min värld i hemmet i Sundsvall genom de bilder som jag har lagt ut på Instagram. Ljustorget är verkligen en butik helt i min smak och som ni också känner till, så älskar jag att skriva här i bloggen om olika butiker eller företag som betyder lite extra för mig. Detta gör jag för er skull, alla kära läsare, så att ni också ska ha möjlighet att få upptäcka sånt som hitintills kanske varit okända marker för er? Och det ska jag säga er, så det är helt klart på en gång, att har ni inte besökt denna helt fantastiskt underbara butik förut, då är det verkligen hög tid att ni beger er dit nu! 

Det finns så otroligt många fina saker där på Ljusstöpet i Ljusdal. Ljus och ljusdekorationer för precis alla tillfällen eller högtider som helst. Och i alla prisklasser. Det finns något för alla! Tack vare att jag handlar där så har jag gjort mitt hem till en personlig och trivsam plats. Ett väldigt stort plus i kanten det är ju för det fantastiskt fina caféet som de också har. Hit kan man alltså åka enbart för att ta en fika. Allt är hembakat! Vilken kundservice!